Glade Mellembygd-målskårere mot Stakkevollan, Lars Nordmo Lundamo (t.v.), Sigurd Alterskjær Eriksen, Tobias Ferdinand Rubbås og Mathias Nymo.

Seier til Mellembygd – uavgjort for Storsteinnes

Mellembygd tok en sterk seier mot Stakkevollan, mens Storsteinnes åpnet med uavgjort mot Skarp 2 da lagene spilte sine første seriekamper i Tromsø tirsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

(Stakkevollan–Mellembygd 3–5 / Skarp 2–Storsteinnes 2–2) Mellembygd førte an i målprotokollen med 2–0 til halvtid på Stakkevollan-banen, etter skåringer av Tobias Ferdinand Rubbås og Mathias Nymo med få minutters mellomrom ti minutter før sidebytte. Etter pause økte Sigurd Alterskjær Eriksen til 3–0, bare for å få ei Stakkevollan-redusering like etter.

Lars Nordmo Lundamo økte til 4-1 med hodet etter et hjørnespark, men to nye reduseringer fra hjemmelaget mot slutten, gjorde at det ble noen hektiske sluttminutter for Mellembygd. Nervene ble roet helt da målskårer Rubbås ble felt i overtidsminuttene, og straffen satte Sigurd Alterskjær Eriksen sikkert inn til 5–3.

– Deilig å starte sesongen med seier på en vanskelig bane, sier trener Lasse Rubbås Sandmo.

Storsteinnes fikk en dårlig start da Skarp 2 tidlig fikk en straffe som de skåret på i oppgjøret på Skarpmarka. Trener Johan Bergli Moen måtte spille fra start for balsfjordingene i skadefraværet til flere spillere, men han viste sine medspillere hvordan ting skal gjøres da han vakkert banket inn utligninga like etter fra 12 meter, skrått på mål.

Her banker Johan Bergli Moen inn Storsteinnes sin første skåring for sesongen når han utligner til 1–1 mot Skarp 2.

STIL tok ledelsen like før pause da Jørgen Stensland spilte Vemund Knutsen Roseneng igjennom, og altaværingen avsluttet på nydelig vis med venstrebeinet, og sendte ballen rett i lengste hjørnet fra 16 meters hold.

Etter sidebytte utlignet hjemmelaget på sin andre straffe for kvelden, og kampen endte 2–2.

– Greit nok med ett poeng, men jeg føler vi burde vunnet, sier STILs kaptein Jørgen Stensland.

Mer fra kampene kommer onsdag formiddag.