Leder Øyvind Løkstad (t.v.) fra Målselv skytterlag er glad at de og Storfjord skytterlag, her representert ved leder Jonn Arne Iversen, får støtte til sommerens NNM.

Får økonomisk støtte til skytter-samarbeid

NNM i skyting som Storfjord og Målselv skytterlag arrangerer sammen til sommeren er blant de som kom gjennom nåløyet for å få økonomisk støtte fra nettselskapet Arva.

Publisert

Landsdelens største nettselskap mottok nesten 70 søknader om støtte i denne omgang, men det var bare 20 av dem som kom gjennom nåløyet og får 20.000 kroner hver fra selskapet.

Til sammen er det 400.000 kroner som nå skal fordeles på de 20 foreningene, og blant dem som kan vente seg et bidrag er Storfjord og Målselv skytterlag som til sommeren skal arrangere det nordnorske mesterskapet i skyting sammen. Mesterskapet skal arrangeres i sin helhet på Brenna skytesenter på Hatteng i Storfjord.

– Å få slik støtte setter vi selvsagt stor pris på. Det er viktig slik at vi kan holde prisene lavest mulig på de tjenester som vi skal tilby alle som kommer til NNM i skyting, sier leder i Målselv skytterlag, Øyvind Løkstad.

Bardufoss og omegn idrettsforening får også 20.000 kroner. Pengene går til skifte og rehabilitering av lysanlegget på Bardufoss stadion.

– Vi fikk inn mange gode søknader til fine formål. Men med 400.000 kroner til fordeling, måtte vi prioritere hardt, sier Stina Sønvisen, som har ansvar for sponsormidlene i Arva i en pressemelding.

De opplyser at visse kriterier må være oppfylt for at støtte fra Arva kan påregnes.

– Vi sponser frivillige organisasjoner, tiltak for barn og unge, tiltak som fremmer lokal og samisk kultur, samt tiltak som fremmer kunnskap om bærekraft, sier Sønvisen i pressemeldinga.

De som får årets støtte, møter flere av disse kriteriene. Foruten skytterlagene som skal arrangere NNM, og BOIF, er det disse søkerne fra Troms som må kan glede seg over støtte fra nettselskapet i denne søknadsomgangen:

4H i Troms, Reinen idrettslag Tromsdalen, Dyrøyhamn ungdomshus, Hanefotleira Båtforening Finnsnes, Skøelv Idretts og Grendelag Sørreisa, Brøstadbotn idrettslag, Senja Innebandyklubb, Senja og Midt- Troms Sameforening, Tromsø turnforening, Ishavsbyen kunstløpklubb Tromsø og 100-meterskogen aktivitetspark Finnsnes.

Powered by Labrador CMS