LIL/NIL har mistet tre spillere fra forrige sesong til et lag som spiller i samme avdeling.

Mister tre til avdelingsrival

Tre spillere har forlatt Laksvatn/Nordkjosbotn. 

Publisert Sist oppdatert

Det er noen dager igjen før lagene i 6. divisjon skal i aksjon, men det skjer ting i rekkene til flere av klubbene. 

I første serierunde i 6. divisjon avdeling 1 skal Laksvatn/Nordkjosbotn (LIL/NIL) møte Lyngstuva, som er tilbake i seriesystemet etter en periodes fravær. Og det er nettopp de to klubbene som er involvert tre overganger som nylig ble registrert hos Norges Fotballforbund. Lagene er også satt opp mot hverandre i den første serierunden, 4. mai på Lyngstuva. 

Mellom 2016-2019 – avbrutt av en sesong hos Furuflaten – spilte Ole Gunnar Johansen 39 kamper og scoret 11 mål for Lyngstuvas A-lag. Åtte av målene kom i 2019, da han spilte 16 kamper. 

I 2022 spilte han åtte kamper for Laksvatn, før han i 2023 spilte 13 kamper og scoret tre mål for LIL/NIL. Han ble spilleklar for Lyngstuva fra 21. april. 

Samme dag ble også Ørjan Sigvaldsen klar for Nord-Troms-klubben. Han spilte for Lyngstuva fra 2018-2021, i alt 37 A-kamper og seks scoringer. Forrige sesong ble det 11 kamper og en scoring for LIL/NIL.

Sistemann som bytter ut LIL/NIL med Lyngstuva er Sander Sigvaldsen. Han gjør comeback for Lyngstuva etter å ha spilt åtte kamper og scoret sju mål for LIL/NIL forrige sesong. I 2022 ble det tre kamper, men da het laget Laksvatn. 

Han har tidligere nærmere 70 offisielle A-kamper bak seg for Lyngstuva. På de kampene scoret han 35 mål, viser profilen hans hos Norges Fotballforbund. Han har også vært innom Ishavsbyen og Stakkevollan, og er spilleklar for ny klubb 23. april. 

Powered by Labrador CMS