Lions medlemmene fra venstre: Tore Nordahl ( Dyrøy), Unn-Sissel Nilsen (Balsfjord), Ketil Nilsen (Balsfjord), Bjørg Elverum (Målselv), Odd Sørensen (Dyrøy), Johannes Fagerheim (Målselv), Ole Elverum (Målselv) og Knut Bakke (Bardu).

Tulipanaksjon: – Det har aldri vært et problem å få solgt tulipanene

Torsdag og fredag starter den landsomfattende tulipanaksjon til Lions.

Publisert

Representanter fra Målselv, Dyrøy og Balsfjord hadde møtt opp utenfor huset til lederen i Lions Club Målselv. Sørreisa skal også være med på aksjonen, men var ikke til stede da vi møtte lokallagene.

– Det selges en plass mellom 650.000-700.000 buketter i denne perioden, forklarer Ole Elverum i Lions Club Målselv, sier Elverum.

Ole Elverum fra Lions Club Målselv er klar til å selge tulipaner.

Inntektene til klubben går til klubbene lokalt, til Lions Norge kampanje «Mitt valg» og til Tulipanfondet.

Det er 75% av inntektene som går til programmet «Mitt valg». Programmet er gjennomarbeidet og fleksibelt for holdningsskapende arbeid i barnehage skole og idrettsmiljøer. Gjennom lekbaserte øvelser og refleksjon, bygger barn og unge relasjoner, selvtillit og selvfølelse, som i sin tur gir mot til å ta gode valg.

Når det kommer til Tulipanfondet så er det et fond som ligger under Lions Norge. Lokallagene kan søke midler fra dettet fondet til ulike aktiviteter i regi av foreningen.

Målselv sitt lokallag blir å selge tulipaner i Bardufoss sentrum og på Olsborg.

– Det har aldri vært et problem å få solgt tulipanene. Folk er flinke til å støtte opp om tiltaket, sier Elverum.

Powered by Labrador CMS